04-02-12

Nog een combinatie van haken & klei

The Rose

 Deze maand was er op het forum weer een onderwerp gekozen voor de 'challenge van februari'. Het is altijd wel inspirerend om er aan mee te doen. Deze maand werkten we rond het thema liefde & liedjes. Ik koos voor het liedje The Rose van Bette Midler. Net als in de tekst van het liedje, ligt er nu buiten ook een laagje sneeuw !

 De hanger en de oorstekers zijn van fimo klei gemaakt. 'Hier' plaatste ik reeds een post over het maken van fimo roosjes. Zoals je daar kan zien, is het heel makkelijk om ze zelf te maken.  De ketting heb ik gehaakt met een zeer fijne haaknaald.

Commentaren

knap hoor!

Gepost door: mieke | 04-02-12

Reageren op dit commentaar

Weer een supermooi resultaat! echt knap!

Gepost door: Lelo Juweeltjes | 06-02-12

Reageren op dit commentaar

Geachte,

Waar kunnen deze juwelen aangekocht worden ?
Mvg Carla

Gepost door: Carla Van Roy | 22-02-12

Reageren op dit commentaar

Hoi Carla,
Dank je voor je belangstelling in mijn juwelen. Momenteel verkoop ik er echter geen. Het is gewoon een hobby van mij om te knutselen en hierover te bloggen. De juweeltjes zijn stuk voor stuk geduldwerkjes, waar ik nog geen afscheid van kan nemen.
Sorry hiervoor,
vriendelijke groetjes,
Annemie

Gepost door: Annemie | 23-02-12

Heel mooi de combinatie ! Wat ik zo leuk vind is dat je steeds met verrassende vonsten komt, zoals nu deze combinatie ! Jammer dat je geen winkeltje hebt... Komt misschien nog ...
Kun je me zeggen hoe je zon dik koord moet haken en welk materiaal.

Gepost door: Hennie | 07-12-12

Reageren op dit commentaar

Hey Hennie,
Aan een webwinkel heb ik al wel eens gedacht, maar dat zie ik momenteel niet zitten. Ben bang dat het een hele hoop kostbare vrije tijd gaat kosten waardoor er weer minder tijd over is om lekker ontspannen te zitten frutselen.
Om even op je vraag in te gaan, ik gebruik DMC katoen nummer 8. Op deze blog vind je een tutorial voor het haken van zo een koord: http://ineseda.blogspot.nl/2012/10/tutorial-gehaakte-ketting-tutorial.html .
Veel plezier !

Gepost door: Annemie | 09-12-12

Hartelijk dank voor de tip voor de ketting ! Het blog van deze Inez levert ook prachtig werk op!!Er is heel wat te ontdekken en bij te leren! k'Heb jullie allebei aan Favorieten toegevoegd!! Klasse !!

Gepost door: Hennie | 09-12-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.