06-12-10

Cane gemaakt met het kleipistool

Met de vier gekozen kleurtjes heb ik een eerste cane gemaakt. Deze is niet moeilijk te maken en geeft toch wel best een leuk resultaat. Via deze link, Clay gun tutorial, vind je meer uitleg over deze techniek. Ik gebruik hiervoor een kleispuit van het merk Makin"s clay. Je duwt de klei uit de spuit door aan een schroef te draaien. Er zijn ook kleispuiten die werken als een gewone spuit, daarmee heb je veel meer kracht nodig om de klei eruit te duwen.

Op de linkerfoto staan de vier kleiblokjes die ik heb gebruikt voor deze cane. Op de rechterfoto staat de cane, ernaast ligt ook nog een kraal die ik heb gemaakt met de kleirestjes. De foto is niet genomen bij daglicht, vandaar dat de kleurtjes wel een beetje afwijken.

20101204_kleurtjes.jpg20101204_Clay gun cane.jpg

 

 

 

 

 

 

Deze cane kan ik al gebruiken om kralen mee te maken. Maar eentje is niet genoeg, er komen er de komende dagen nog meer!

Commentaren

Hallo,
Waar kan je ergens zo een kleipistool vinden aub?
MVG

Gepost door: Helga | 23-01-12

Reageren op dit commentaar

Hey Helga,
In België vind je ze in de winkels van De Banier en in Nederland kan je ze online bestellen bij www.goedkoopstekralen.nl. Ik gebruik een groene van het merk Makins .
groetjes,
Annemie

Gepost door: Annemie | 23-01-12

Reageren op dit commentaar

Hallo


Waar koop je je klei?
Op de website van De Banier vind ik het kleipistool niet. Kan je het ook elders kopen?

groetjes!

Gepost door: Debbie | 24-06-13

Reageren op dit commentaar

Spijtig, dan hebben ze het waarschijnlijk niet meer. Je kan het hier ook kopen : http://www.goedkoopstekralen.nl/details/2583/makins+kleipistool/caller=search.php&offset=0 daar hebben ze ook klei.
groetjes,
annemie

Gepost door: Annemie | 24-06-13

De commentaren zijn gesloten.